Post by algosencaho on Mar 16, 2022 20:57:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mācīties Poļu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mācīties Poļu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas zelta palielināšanai ▞▞▞
▞▞▞ Mācīties Poļu 2022 version ▞▞▞
Koala Sampler Musica e audio icw
Ļoti izpalīdzīgs
Es lejupielādēju šo lietotni gaidāmajam ceļojumam uz Poliju un vēlos pateikt un atpazīt dažus pieklājības vārdus. Šī lietotne man ļauj to izdarīt.
Welcome witamy bija nepareizi uzrakstīts kā witaj, tāpēc es nevarēju uzticēties lietotnei, taču tā tika iestatīta labi, ja tas būtu sakārtots, man nebūtu problēmu.
lieliska lietotne
Man patīk šī lietotne
Skaņa ir pārāk zema. Lūdzu, mēģiniet nedaudz pacelt balsi, lai es to labi dzirdētu, un paldies
Μάθετε Πολωνική Εκπαίδευση jkbk
Lieliska lietotne!👍👍👍👀
Jauka aplikācija
Lieliski piemērots iesācējiem un ceļotājiem, kurus rūpīgi iesaku.
Tanulj Lengyel Oktatás omy
Līdz šim lieliski, zems skaļums lietotnē. Bet formāts labs.
laba lietotne
man patīk šī lietotne
Dobrijs
lietotājam draudzīgs interfeiss ar detalizētām ikdienas lietošanas sarunām.. uzlabots ar skaidru izrunu.. tiešām jauki.. paldies
Šajā lietotnē ir daži pareizi vārdi, bet izņemot to, ka jūs kādu apvainosit, haha, piemēram, nie narzekaj lietotnē nozīmē, ka nevar sūdzēties mazliet valodā, tas ir kā rīkojums, un tas nozīmē, ka nesūdzieties
Dobže
Esmu poliete un neredzēju nekādas izrunas kļūdas! Ļoti labi padarīts.
Apprendre le polonais Enseignement eqc
ለመማር ፖልኛ ትምህርት ede
Lieliska lietotne, ļoti noderīga.
Əla
ly ir ļoti labs
Tā ir laba un ļoti noderīga, taču tā ir vairāk lietotne, kas var runāt jūsu vietā, nevis mācīties. Es dodu priekšroku sarunām, izmantojot lietotnes, nevis vienkārši pieskaros un ļaujiet tai runāt jūsu vietā, nav struktūras vai mācīšanās metodes raitumam.
👍👍
Pārāk daudz reklāmu. REDIĢĒTS: jā, tā ir problēma, es atkārtoju pārāk daudz reklāmu. Ar reklāmām ir labi, taču šī lietotne katru sekundi atver pievienošanu, un to nav iespējams izmantot. Duolingo jums ir reklāmas, un tas tiek izmantots labā veidā. Pat kaut ko es "skatos" viņu reklāmas, jo viņi to ir pelnījuši, jūsu lietotne to nedara.
Tā ir skaista lietotne
eu amei o aplicativo! dá para aprender plenamente com ele. porém eu senti falta de dinamicas, quiz e etc. mas fora isso, é muito bom. recomendo muito.
LABĀKĀ LIETOTNE..
Esmu lietojis vārdus, fāzes, ko iemācījies poļu cilvēkiem, kurus es nezinu, un viņi ir teikuši: "Jūsu laka ir ļoti laba!" Viens komentārs: palīdzētu, ja frāzes runātu mazliet lēnāk. Lieliska mācību programma
Es to neaprakstītu kā apmācības programmu, kas māca to kā strukturētu mācību kursu, taču tā ir ļoti noderīga atsauces rokasgrāmata, jo īpaši attiecībā uz izrunu.
Pagaidām ļoti labs un ērti lietojams. Man ir jāpraktizē un jāmācās. Bet tas ir lielisks palīgs.
labi