Post by algosencaho on Mar 16, 2022 21:06:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (végtelen kulcs) ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
<a href=""></a>
Megakadtam a játék egyik szintjén, nem tudok túllépni rajta, akárhányszor újraindítom és újrajátszom
Tetszett a játék!! De hamarosan megjelenik a japán konyha negyedik étterme, még akkor is, ha az előző éttermek összes kulcsát begyűjtöttük. Csalódott a végén.
Pelangganny sllu kurang harus nonton iklan dl baru dapat pembeli lg hadeh
Ez a játék nagyon jó. Ezt a játékot kell játszania 🙂
Folyton lefagy. Sok hirdetéshez
A legrosszabb játék, nagyon rossz
Imádom ezt a főzős játékot
Mindig élvezem ezt a játékot. Nem nehéz gólt szerezni, bár bizonyos szinten kihívást jelent.
Ez a játék nagyszerű
A 7. rész után nem hajlandó folytatni 😓
Rendben van, de TÚL korán lesz nehéz
Szeretem a termékek gyors reagálását. Volt egy hasonló gane.i wS játék, de eltávolítottam, mert többször kellett megütni a képernyőt, hogy az elemek válaszoljanak. Közben az időzítő be volt kapcsolva!
Eddig jó.. Első pálya.
Rendben, meg kell néznie a hirdetéseket, ha javítani szeretné a felszerelést. Ha nem, akkor 50-szer játszol ugyanazt a szintet, hogy elegendő pénzt kapj a frissítésekhez
Annyi hirdetés jött
Ez egy nagyszerű játék, de minden alkalommal, amikor rákattint, meg kell néznie a hirdetéseket... Ezt nem tudom ajánlani
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation xte
túl szórakoztató volt, szeretem ezt, mert segít abban, hogy gyorsan dolgozzunk, és nagyon szeretem
Cooking Sizzle: Master Chef Simulācijas spēles xih
Nagyon olcsó játék, most már örökké utálom ezt a játékot
Szép átverés, nem tudom teljesíteni a szívszinteket, hacsak nem költök rubint, 14 ügyfelet kapok azonnal, de valahogy még mindig nem kapok 14 szívet 0/10
Rendben van, de kicsit lassú a játék
Ez a játék annyira csodálatos és olyan kedves 💟💟 Imádom és nagyon egyszerű
Ez a játék teljesen CSODÁLATOS!! Nincs hirdetés CSAK ha kikapcsolja a WIFI-t. Nagyon ajánlom ezt a játékot mindenkinek! A karakterek egyediek és szórakoztató! Nagyon szeretem ezt a játékot💗 Köszönöm, hogy elkészítetted ezt a játékot!
Tetszik a játék. Nagyon szórakoztató játszani. De néha az étel magától kerül a köretbe.
Szép játék....mindent szeretek benne..semmi extra reklám, sem semmi...csak akkor jelenítenek meg hirdetéseket, amikor akarod...tetszett!
Menaka farnanndo
Nagyon könnyű játszani
Nem tudom átmenni a 13. szintet, mert kifogyok 1 vevőből, még egy videót sem tudok megnézni, hogy az ügyfél egy második étteremben ragadjon
A kedvenc játékom és az ételdíszek is kiválóak
Túl korai kommentelni
Remek szórakozás, DE az energiaszerzés nevetségesen lassú
Nagyon élvezni ezt a játékot. Bosszús volt, amikor 40 rubint és fél óra életet adtam, hogy eltűnjön, miután úgy döntöttem, hogy megnézek egy hirdetést a kétszeres díjért! E-mailben felvette a kapcsolatot a fejlesztőkkel, és nem hallottam semmit.
Szép játék... de ma az alkalmazás leáll, amikor játszom.
Mi haszna a fagylaltgyűjtésnek, ha nem is tudom sehol használni? Körülbelül 160+ drágakövet pazaroltunk el egy teherautó fejlesztésében, aminek semmi haszna a játékban. 15/15 után nem nő a fagylaltszám
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation cvwz
Nagyon jól szórakozom ezzel a játékkal. A szintek nagyszerűek, a grafika pedig zseniális. Ajánlani fogom ezt a játékot a barátaimnak, mivel ők is szeretnek főzni. Lehetne egy kávézószint, ahol különböző típusú kávékat készíthet, és pirítóst és reggelit fogyaszthat az ügyfelek kiszolgálására
Szerelmes vagyok a játékba, de komolyan nem tudom átlépni a 7-es szintet, ott ragadtam, eltávolítottam és újratelepítettem, de még mindig hiábavaló, az igazat megvallva, nagyon csalódott vagyok.
Ugyanazok a szintek nagyon kemények, és szükségünk van egy módra, hogy több gyémántot szerezzünk
Szeretni szeretném ezt a játékot..a grafika félelmetes...DE...nehéznek tűnik a műveletek működtetése. Úgy tűnik, késésnek vagy valaminek, ami miatt ismételten ugyanarra kell kattintanom, és erősebben kell nyomnom, mint a többi játékban.. Ez egy olyan probléma, mint én, akinek van carpel tunnel. Ha ez megoldódik, mindenképpen öt csillagot adnék.
Ma 4 csillagot adtam, és jó értékelést adtam a tisztességes játékról. Most játszottam még néhányat, és leminősítettem 3 csillagra, mert alapvetően szórakoztató játék, és igazságosabb, mint a legtöbb hirdetés, pusztán azért, hogy segítséget kapjon, ami egy nagyszerű bónusz, de az egyetlen módja a fejlődésnek, ha folyamatosan kell menj át ugyanazon a bónuszkörön, mint az előző boltban, hogy elegendő készpénzhez jusson a továbblépéshez szükséges frissítések megvásárlásához. Igen, ez tisztességes, mert lehetséges, de mennyire unalmas! Eltávolítva..
Nagyon jó játék!
Cooking Sizzle: Master Chef სიმულაცია ibb
Szép alkalmazás, de nem szeretem nagyon m 😐
Ügyeljen arra, hogy minden szinten nézzen dupla érméket tartalmazó hirdetéseket, mert szüksége lesz rájuk a drága frissítésekhez!
nagyon szeretem a játékot, szép grafika. 5 csillagot adtam volna, kivéve, ha nem mentem át egy szintet, és megnézek egy hirdetést, hogy plusz ügyfeleket szerezzek, akkor leáll vagy lefagy, ezért leveszem a táblagépemről
Most töltöttem le az alkalmazást, de folyamatosan leáll és idegesít...😡😡😡😡
Nagyon jó, hogy éhessé tesz, de szívás, ezért adtam neki egy csillagot
Nagyon élvezem a kihívásokkal teli szakaszokat.
Lehetetlen mindent frissíteni, túl drága. A videónak, hogy minél több gyémánt legyen, mindig ott kell lennie. Kár, mert szép a grafika. Eltávolítás.
Imádom ezt a játékot, annyira vicces volt, hogy nagyon szeretem