Post by algosencaho on Mar 16, 2022 21:12:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MonsterCrafter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MonsterCrafter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди витривалості генератора ▞▞▞
▞▞▞ MonsterCrafter 2022 version ▞▞▞
це напрочуд добре, я думав, що це буде погана гра типу рімейк майнкрафт. але це досить добре, навіть якщо людству загрожує небезпека через надмалютних монстрів, які виглядають весело.
Gardens bey gaga merty at monsters,🇨🇰🇧🇷
Мені подобається ця гра, і вона повинна мати п’ять зірок. Це тому, що ви можете битися зі своїми домашніми тваринами, яких ви створили, і, безперечно, перемогти монстрів, які я називаю, свого домашнього улюбленця сварливим стільцем. Я знаю, що це погана назва для моєї відпустки, але це виглядало так стілець.
Мені дуже подобається ваша гра, але чи можете ви зменшити високу монету, також, будь ласка, змусьте монстра не отримати перший хід, який програє, але все одно 5 зірок за вашу гру — це я обов’язково дам вам багато зірок за це.
Чесно кажучи, важко грати. Ви не граєте в гру, ви граєте з часом, ось кінець. Скажімо, ви хочете битися з деякими монстрами за монети/досвід, це буде коштувати енергії, що добре, але ви повинні піклуватися про свого вихованця. Зауважте, якщо ви використовуєте всю свою енергію, ви не зможете отримати жодної монети, тому тривалі перерви неможливі без належного догляду за вашим вихованцем. Все, що я маю сказати, якби гра збільшувала енергію до кількості домашніх тварин, яку ви маєте, це отримало б 5 зірок за просту веселу гру.
Підари робили
Зробити щось легко
Чудово, ви вмієте творити та боротися, я абсолютно рекомендую його для творчих та розумних стратегічних людей!
ця гра чудова
Дивовижна гра з 50 зірочками, яку неможливо описати, урізає 1 дрібницю, коли я хочу змінити зовнішній вигляд свого монстра, мені потрібно дезтроїти його та перезапустити, але якщо ви не будуєте з кубиків, ви можете підвищити рівень і змінити його так, як ви хочете, щоб 4 півтори зірки на контролі
Це дійсно важко грати
Здається, нічого не передається з пристроїв, а меню завантаження кнопки відновлення ніколи не закінчується... Який сенс прив’язувати обліковий запис Google Play, якщо він насправді нічого не робить?
Що не так з вашою грою, вона продовжує запускати нову гру щоразу, коли я виходжу з програми, якщо це помилка, її потрібно виправити якнайшвидше. Через це я вже втратив 2 збереження, інакше ця гра була б добре, але якщо я можу" Я зберігаю мій прогрес, і він щоразу стирається, а потім стає сміттям
Це так круто, але це трохи складно, але мені потрібні карти, будь ласка, додайте карти та додайте оновлення та бонуси, тому що це так важко без бонусів та оновлень, будь ласка, додайте це до цієї гри і дасте їй 5 зірок, тому що вона чудова
Ця гра феноменальна. У ньому все ще є той самий шарм і хвилювання, як і коли я був дитиною. Однак у цій грі є кілька помилок, які можуть зробити частини гри неможливими. Найпоширенішим з них, з якими я стикався, є збій гри щоразу, коли ви порушуєте подарунок щоденної винагороди, боретеся з/створюєте монстра, який використовує велику кількість блоків, і гра випадковим чином вилітає, коли ви побиваєте боса підземелля. Ці помилки можуть бути лише на новіших пристроях. Крім того, чудова гра! Дуже рекомендую!
Я завжди бачив цю гру в магазині додатків і думав, що це підробка Minecraft, тому що значок виглядає як трав’яний блок. Це має бути монстр, щоб краще привертати увагу. У будь-якому випадку я абсолютно люблю це. ти можеш робити все, що хочеш, і боротися. Будівля дуже проста і добре реагує.жодних особливих претензій, за винятком того, що камера дуже хитка під час бою, тому збирати монети та здоров'я важко. Ця гра існує вже деякий час, і я хотів би завантажити її раніше.
Tengo Mobil nuevo y sincronicé mi gmail con google play games pero cambie my nombre, ahora el progress se me queda end GPG pero no end el juego. Ayudaa iva muy avanzado
MonsterCrafter آرکیڈ xhee
Прекрасна гра
Це нормально, але якби монстр міг піти в майнкрафт як ваші домашні тварини, це було б чудово
Це весело друзі мої
Добре, але додайте більше елементів, як-от дракон або темний, або метал, або щось на кшталт грибів, ґрунту, льоду, пустелі, світлих і небесних, І додайте багатоелементних монстрів, як-от вогонь, інопланетний, воду, електричний та рослинний камінь I або будь-яку іншу комбінацію стихій
Це дуже весело! Ви можете створити будь-яку істоту з різних елементів. Мені подобається грати з мінами. Я дуже рекомендую вам завантажити цю гру.
Супер дивне створення монстра, і я навіть не знаю, що таке ігровий процес, оскільки я не зайшов далеко в грі
MonsterCrafter Arkade ois
MonsterCrafter อาร์เคด oklq
Крута ігрушка!
Гарна гра, але ціни в будь-якому випадку завищені, сподіваюся на нові види монстрів
Я серйозно не думаю, щоб придумати скаргу на цю гру. Кожна його частина ідеальна. Найприємніше те, що вам не потрібно чекати, щоб грати знову!
Круто, що кожен грає в цю гру
Це чудово
Люди кажуть, що це змінилося, тому спробувати ще раз
MonsterCrafter Spillehall vdi
Нудно. Надлишкові. За межами подрібнення.
Math Tutorials Izobraževanje cycp
Більшість із цього може бути просто ностальгією, але в цілому мені подобається ця гра. Я вважаю цю гру набагато веселішою, коли ви граєте з друзями (якщо є). І частина, де ви будуєте монстрів, мабуть, найкраща частина. Це дозволить вашій творчій стороні текти, і мені це подобається.
Мені він сподобався на моєму іншому телефоні, але я хотів би знати, чому я не можу встановити його на цьому телефоні. У мене зараз Samsung galaxy avant.
Сама крута гра всім рекомендую
Мені подобається той факт, що ви можете створити свого власного монстра, але я ненавиджу той факт, що ви не можете видалити блок, коли розвиваєте свого монстра
Мені подобається гра, але нам потрібно більше витривалості, наприклад, коли ви підвищите рейтинг, ваша максимальна витривалість збільшиться, тому що інакше мені доведеться чекати від 10 до 5 хвилин, щоб знову грати