Post by algosencaho on Mar 16, 2022 21:15:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kaizen Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kaizen Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini aç (sonsuz mücevher) ▞▞▞
▞▞▞ Kaizen Languages 2022 version ▞▞▞
Kaizen Languages Ta’lim mvh
AI, söylediklerimi hiç anlamıyor.
Aboneliğe ihtiyacınız var
😊👍👍👍👍👍
Şimdiye kadar harika bir uygulama! Ancak yükseltmeye çalıştım ve içeriğin kilidi açılmadı. Yine de abone oldum diyor. Bu çözüldüğünde 5 yıldıza yükselecek!!
Birkaç gündür kullanıyorum. Duolingo'dan çok daha iyi. Diğer yöntemlere kıyasla çok daha ucuz olduğundan ve ödemeniz gerektiğinden şikayet eden birçok insan görüyorum. Uygulama mükemmel değil, örneğin, ücretsiz bir hesabınız varsa ve bir şeyi gözden geçirmek istiyorsanız, onu ücretsiz dersin bir parçası olarak sayacaksa, geçmiş dersi tekrar ziyaret etmenize izin vermiyor. Ayrıca kanji, hiragana veya katakana'yı da pratik yapmanın bir yolunu göremiyorum. Gördüğüm bir diğer dezavantaj ise sadece 61 ders olması.
dürüstçe öğrenmenin harika bir yolu! ben gerçek btw
Şimdiye kadar bunu seviyorum, gerçekten öğreniyormuş gibi hissediyorum ve bu da oldukça kolay!
Japonca öğrenmek için en iyi uygulamalardan biri. Şiddetle tavsiye edilir
Gerçekten kötü, hiçbir şey öğretmemeleri zaman kaybı ve ne istediğini söylemek istediğinde mantıklı geliyor bu senin yanlış olduğunu söylüyor Bunu tavsiye etmiyorum
Keşke ücret ödemeden daha fazla ders yapsan
<a href=""></a>
1. Uygulama, gerçekten sevdiğim dili tanıtmak ve uygulamak açısından gerçekten çok iyi. Merak ediyorum, ikisinde de ilerlememi silmeden sunulan dillerden 2'sini aynı anda öğrenebilmemin bir yolu var mı? 2. Premium hesabım yok - bu uygulamanın ücretsiz sürümü kullandığım diğer dil uygulamalarından çok daha iyi ayarlanmış, burada bazı derslerine izin veriyorlar ve sonra sizi kesiyorlar. Günde sınırlı miktarda da olsa ilerlemeye fiilen devam edebilmek çok daha iyidir.<3
Öğrenmek için harika bir uygulama, hızlı ve kolay, bilgi kartları, sesli dersler ve bunları istediğiniz zaman yapabilirsiniz ki bu gerçekten güzel, çoğu fırsatın içine sığdıracak kadar kısalar genel olarak harika bir uygulama!!!
Bulduğum en iyi ispanyolca öğrenme platformu.
Kaizen "Sayonara" kelimesini veda etmek için uygun bir yol olarak kullandıktan sonra dil becerilerimi geliştirmek için kullanmamaya karar verdim. Bu kelime genellikle standart konuşmada kullanılmaz ve bunun yerine birini bir daha asla göremeyebileceğiniz durumlarda kullanılır. Kültürel bağlam kapalı. Japonca arkadaş edinmeyi ve arkadaş tutmayı öğrenmek istiyorsanız Kaizen kullanmayın.
çok eğlenceli bir uygulama......
bu benim ilk günüm ve çok eğlenceli ve kolay şimdiden çok seviyorum
şimdiye kadar iyi
Avustralya, Avustralya'daki hayatımızın geri kalanında Avustralya anadili İngilizcesi sağlıyor Okulda harika zaman geçirmemize sevindim ve 4. partimizle biraz eğlenmekten mutluyuz ve birlikte öğle yemeği yiyebiliriz, bu yüzden senin için tamam lütfen bana ulaşın lütfen izin verin lütfen beni bağışlayın lütfen bu benim için şimdi mümkün olsun bu projeyi nasıl yapabileceğimiz hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa lütfen Melbourne şehrinde yaşayan gelecek nesillerimizi görmek için lütfen buraya tıklayın lütfen
Uygulamayı sadece bir gün kullandım ama harika. Üç farklı okuma şekline (romanji, hiragana ve kanji) izin verir. Konuşmanızı aktif olarak dinler, size söylediklerine kıyasla cümleyi nasıl söylediğinizi gösterir! Ücretsiz sürüm son derece kısıtlı değildir ve günde 2 derse izin verilir, bu da kendinizi hızlandırmanın harika bir yolu!
Her şeye erişimi sınırlamak yerine, ödeme yapmadan günlük kullanımınızı nasıl sınırlandırdığı harika.
Kesinlikle bayıldım, böyle bir şey bekliyordum. 10/10
Kaizen Languages Onderwijs cwo
Bunu japonca öğrenmek için seviyorum ama japonya'dan geldiğin zaman ve bunu doğru söylemeye çalışman gerçekten sinir bozucu oluyor ve bana nereli olduğunu asla söyleyemiyorsun çünkü nereden geldiğiniz her yerde yapıyor lütfen bunu düzeltmeye çalışın ?
eğlenceli ve eğlenceli harika bir uygulama 👌
Kaizen Languages શિક્ષણ wdx
Japonca konuşmayı öğrenmek gerçekten güzel
harika
Bu gerçekten iyi bir uygulama ve ben Japoncayı iyi öğreniyorum ve umarım senin için benim için olduğu kadar işe yarar! ✌️
Bu uygulama İspanyolca daha iyi konuşmama yardımcı oluyor Teşekkürler
İlk gün 3 dersimi yaptım ve uygulamayı çok sevdim, konuşmaya alışmak için çok heyecanlıydım ve botlarla oldu, sonunda kendimden daha fazlasıyla konuşabildim. Ve sonra ertesi gün geldi. Uygulamayı açtım ve.. Bir derse tıkladım... VE KULLANMAK İÇİN ABONELİK ÖDEME YAPMAM GEREKTİ! Haydi, uygulamayı ödemeden kullanıp sadece reklam koyabilseydiniz ne güzel olurdu! Bu olaydan bu yana bir veya iki hafta geçti ve bu konuda hala kızgınım.
Bu uygulamayı sevdim, aboneliği aldım, ancak öğrenciyi test etmek ve uygulamayı geliştirmek için birkaç özelliğin eklenebileceğini düşünün. 1) Alttaki çeviriyi gösteren bir özellik, sadece çeviriye bakmak ve Japonca yazılmış hiçbir şeyi almadan devam etmek çok kolay. 2) Derslerden herhangi birinde öğrendiğiniz herhangi bir şeyi söyleyerek pratik yapabileceğiniz ve mümkünse çeşitli bir sohbet yapabileceğiniz ayrı bir 'sohbet' harika olurdu.
kelimeler yanlış yazılmış ve yanlış çevrilmiş
Çok iyi bir uygulama, kullanmayı çok isterim ama bir abonelik ödemeniz gerekiyor ve benim hiç param yok. Ücretli abonelik olmasaydı kesinlikle 5 yıldız verirdim. Ayrıca aboneliği kaldırırsanız uygulamayı çok daha fazla kişinin kullanacağını düşünüyorum çünkü artık Japonca öğrenmek için daha uzun bir yol izlememizi gerektiriyor. Bu nedenle, aboneliği kaldırabilirsem, uygulama kesinlikle çok daha fazla 5 yıldızlı derecelendirme alacaktı.
Japonca öğrenmek benim için harika.
Kaizen Languages Pendidikan epcq
Kaizen Languages Istruzione drhn
Uygulamada öğrenilebilir diller olarak Korece ve Portekizce'ye sahip olmak güzel olurdu.
Çok fazla hata var ve düzgün çalışmıyor.
bu harika =)
Bu uygulamayı gerçekten seviyorum çünkü bu uygulama Amerikan İngilizcesi dışında başka bir dil öğretiyor.
Uygulamayı gerçekten beğendim, telaffuzum konusunda bana gerçekten yardımcı oluyor
çok şişman çok iyi. 👍🏼
Japonca öğrenmenin harika bir yolu, bu kadar basit.
Süper
bu gerçekten temel bilgileri öğrenmeme yardımcı oluyor, güzel! ☺️
Bu uygulamadan öğrenirken çok eğleniyorum ve bu inanılmaz
berbat
Eğlenceli ve kullanımı kolay! Harika ve tamamen onu seviyorum!
yani oturdum kayıtların yüklenmesini bekliyorum.... 1 saat, 1 saat bekledim
daha iyi öğrenmeme yardımcı oluyor
Bu gerçekten iyi bir uygulama, sayonara iyi çalışmaya devam etmekten oldukça memnunum.
Dürüst olmak gerekirse bu harika bir uygulama, ilk başta emin değildim ama şimdi söyleyebilirim こんにちはどのように